Брутално! Мъже с качулки пребиха нотариус и дъщеря й. Влачили ги като кучета и ритали в главите (СНИМКИ)

Механджийска пребита

Нотариусът Валентина Механджийска и нейната дъщеря бяха нападнати и пребити от неизвестни мъже посред бял ден в центъра на София в понеделник.

Престъплението било извършено на бул. „Драган Цанков”, точно пред детска градина.

Свидетелят на случилото се – Деси Николова от „Да, България”, сподели във Facebook, че единият нападател бил с черна, а другият – със синя качулка. Били високи около 1,90м. Нахвърлили се върху дамите с ритници и юмруци. На място са пристигнали полиция и линейка.

Двете жени са били моментално хоспитализирани. „Жените са много уплашени и в стрес. Побоят е бил предимно по главата“, заяви директорът на клиниката по лицево-челюстна хирурга Жельо Димов от болница „Св. Анна

От болницата разкриха, че двете са влачени по земята и заради това имат множество охлузвания.

 Нотариус Валентина Механджийска и дъщеря й са преминали през всички прегледи. След пристигането им в болничното заведение те са били прегледани от неврохирург, травматолог, лицев хирург, които са установили, че състоянието им е добро. От болницата допълниха още, че поради жестоките удари, които са им нанасяни по главата е направена е компютърна томография, която за щастие е показала, че няма сериозни наранявания.

Още вчера двете жени са дали своите показания пред разследващите органи. До два-три дни се очаква да бъдат изписани. Най-тежко е пострадала майката Механджийска, която има тежки охлузни наранявания по лицето, предадоха от пик.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории