Шокиращи разкрития за Йовчо, ликвидирал доведената си бременна дъщеря Мария

полиция

Цялото село Недялско е почернено от изключителната трагедия. Любимият на зверски убитата Мария и нейни съграждани проговориха за драмата, предава Нова телевизия.

17-годишната Мария изчезва на 12-и август. Била е бременна с близнаци. След седмица е открита в кладенец, дълбок повече от 10 метра – удушена. Заподозрян и задържан за случилото се е пастрокът й 44-годишният Йовко Стоянов.

„Той е посегнал на Мария, тя се е съпротивлявала и той я е хвърлил тук, за да загуби живота си“, разказва Янков, годеникът на Мария.

„Мъжът живее на около 200-300 метра от този кладенец. Майка й бе заминала за Русе, той е неин пастрок. Мария ми е признавала, че той я опипва постоянно по гърдите, по задника“, добавя той.

„От ден едно имаме съмнения, че той й е направил нещо. Не знаехме дали я е убил или я държи вързана. Търсихме из дворове из къщи, но не я намирахме. Идвахме на кладенеца, нямаше я, имаше друго нещо хвърлено“, разказва местен жител.

„Чух, че кучета и чакали вият много напоследък около кладенеца. Дойдохме, светихме, гледахме и видяхме, че Мария е вътре в кладенеца“, разказа още той.

„Не сме очаквали такова зверство. Предполагахме по-скоро, че е вързана и я храни или пък, че тя е избягала с друг мъж“, добавя съселянин на убитата.

Те се обединиха, че очакват доживотна присъда. „Той заслужава най-тежкото“, казват те.