По тъмна доба: Кръв оплиска столичния квартал Люлин

Нападение с нож

Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано и се води досъдебно производство срещу мъж, заканил се с убийство и причинил средна телесна повреда. Това съобщиха от пресцентъра на Районната прокуратура.

На 17.08.2021 г. около 21.30 часа в гр. София, ж.к. „Люлин“, обвиняемият Б.Г. се заканил с убийство на К.Д. с думите: „Ще ти нарежа лицето на парчета“, държейки кухненски нож в ръката си, с който причинил на К.Д. средна телесна повреда, като го забил в левия й крак.

В хода на разследването са събрани доказателства, че деянието е извършено от Б.Г., на 32 години. Изготвено е постановление за привличането му към наказателна отговорност и му е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 144, ал.3, вр. ал.1 от НК и чл. 129, ал.2, вр. ал.1 от НК.

Предвид високата обществена опасност на деянието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа.

Предстои утре, 20.08.2021 г., да бъде внесено искане в съда за разглеждане на делото за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории