Черни облаци надвиснаха над брачното ложе на Лора Крумова

Лора Крумова2

Лора Крумова е пред раздяла с бащата на децата си Сотир, шушука се упорито в медийните среди.

Телевизионната звезда била отегчена от връзката със сърфиста, от когото има две деца – Явор и Мина и с когото живее на семейни начала от 2012 г. насам. Причината била липсата на перспектива у половинката й.

Хлапетата растели, а наравно с тях се покачвали и средствата, нужни за отглеждането им. Претенциозната майка искала да получат солидно образование, да говорят езици от малки и да пътуват в чужбина, където рано или късно да намерят реализация.

Работливият Сотир давал всичко от себе си, но възможностите му далеч не били големи или поне не толкова колкото на екс „баджанаците” му. Един от тях бил известен столичен адвокат. Мъжът имал дар слово и ако се вярва на клюката, благодарение на личен чар, кавалерска дума и солидни финансови възможности успял да оплете в любовните си мрежи няколко красавици от националните медии.

Сред тях била и Лора. Двамата карали спокойна и романтична връзка. Адвокатът бил разведен и нямал намерение да сключва повторно граждански брак. Жени не му липсвали, защото много дами сами предлагали да станат част от обкръжението му. Крумова била изключително ухажвана, защото правистът винаги подчертавал, че освен на красотата й, се възхищава и на огромния интелект, който според него тя притежава.

Когато се загаджила със Сотир Марков, Лора Крумова още не била скъсала с адвоката. Известно време блондинката се виждала с двамата, като вероятно всеки от тях си е мислил, че е единствен. Връзката със Сотир обаче се развивала светкавично. Двамата се запознали на концерт в Банско през зимата, а през лятото в Лозенец вече било ясно, че занапред ще са неразделни. Обвързана сериозно, Крумова скъсала с юриста. Той се почувствал огорчен, но приел решението й за край на връзката.

Минало време и адвоката видял парарашки снимки на звездата. На фотосите се виждало как неговата сърдечна тръпка живее на каравана, пълни туби с вода и ги мъкне като същинска мъжкарана. Не издържал и набрал телефонния й номер. „Престани да се излагаш така. Излагаш и мен, и приятелите ми. Докато бяхме заедно, те водех в най-скъпите заведения, отсядахме в най-хубавите хотели и ядяхме най-вкусната харана. Лора, която виждам на снимките няма общо с Лора, с която излизах и която имаше амбиции. Превърнала си се в отчаяна домакиня. Мислех, че ти харесва достойния живот, които имахме”, нахокал я прависта в телефонната слушалка.

Лора обаче се носела на крилете на новата връзка и изобщо не обърнал внимание на думите. Решила, че бившият й съпруг ревнува от Сотир и затова говори леко язвително. Животът на семейни начала вървял гладко. На бял свят се появил синът им Явор – през 2013 г., а пет лета по-късно – и дъщеричката им Мина.

По време на майчинството основната роля в подсигуряването на семейния бюджет се паднала на Сотир. През лятото той преподава на сърфисти на морето. През зимните месеци заработва като треньор по ски и сноуборд. Имал доста известни клиенти, сред които бил и синът на Златко Баретата – Иван. Основал и своя школо по сърф, пише „Уикенд“.