Кулагин призна болен ли е от рак и кога си идва в България

валентин кулагин

Тези дни в някои медии гръмна шокираща новина за здравословното състояние на скандалния гримьор Валентин Кулагин. Твърди се, че устатият зевзек е неизлечимо болен от рак, пише show.blitz.bg.

Това притесни изключително много неговите близки, които не са го виждали от месеци. Всеизвестен факт е, че Кулагин живее и работи в Дубай, а според информацията по медиите, именно болестта го накарала да емигрира.

Оказа се, че фантазията на някои журналисти работи на пълни обороти и нямат скрупули да да измислят подобни фалшиви новини, които касаят здравето и живота на човек.

„Чувствам се уникално! В перфектно здраве и кондиция съм. Ако чуете друго – измишльотини и злословене. Много щастлив съм и в Дубай! Случват ми се невероятни неща, за които скоро ще ви разказвам. Хубаво ми е тук.. нооо скоро се прибирам“, с тези думи Валентин Кулагин опроверга плъзналите фалшиви твърдения за него.

„Липсват ми приятелите, липсва ми българската кухня.. моят сладък дом. Иии.. умирам за едни свински пържени кюфтета, лютеница, домашен боб, луканка, свинска-вратна пържола, баница, нашето сирене и кисело мляко.. И нашите български жени! Абе, изобщо не са малко причините да се прибера“, категоричен е той.