Валери неразделен със скандалния Здравко Димитров

capture-20210812-122237

Неразделни са Валери Божинов и набеденият за срамния клип в съблекалнята на „Левски“ Здравко Димитров. Както е известно, на бившия младежки национал му бе лепнато огромно петно, след като в социалните мрежи се появи видео, на което се твърди, че играчът мастурбира в съблекалнята на отбора. Самият Димитров обяви по-късно, че това не е така и е немислимо той да върши подобни действия в съблекалнята на „сините“.

Един от хората, защитили Здравко в нелепата ситуация, бе най-добрият му приятел в отбора – Валери. На друго видео, също плъзнало из Интернет, ясно се чува как Божинката ругае своите съотборници, заснели и разпространили клипчето със Здравко.

Божигол и крилото попаднаха в обективите на папараците на „България Днес“. Двамата имат силна връзка. Валери е ментор на младия и талантлив футболист не само на терена, но и извън него, видяха още фотографите на вестника.

Божинов и Здравко бяха засечени в центъра на София. Прави впечатление, че Димитров е един от най-стриктните в пандемията футболисти, като носи маска дори и когато е на улицата. След лека разходка играчите на „сините“ се качиха в лъскавия „Мерцедес“ на Валери, паркиран в идеалния център на София, и отпрашиха по задачки.

По пътя Здравко и Божигол не спираха да се смеят. Усмивките и на двамата не слизаха от лицата им. Играчите на „сините“ се забавляваха и по телефона. Въпреки че шофира, Валери държи устройството си с едната ръка и говори. Вместо да заглеждат засукани девойки, облечени в оскъдни летни дрешки, футболистите хвърляха по едно око на лъскавите сгради. Здравко дори посочи на Валери едно от невероятно красите здания. Сградата прикова и вниманието на Валери, който бързо извъртя поглед към нея.

След няколко минути Валери и Димитров се озоваха в столичния квартал „Лозенец“. Нападателят на вековния гранд паркира мощното возило и се отправи към банков клон.

Прави впечатление, че Валери си сложи маската на лицето още метри преди да прекрачи прага на институцията. През това време Здравко остана в колата, чинно изчаквайки своя ментор. Вместо да кибичи, Здравко набързо извади телефона си и започна да си прави селфита в тузарския „Мерцедес“ на Божигол. Димитров не пропуска възможността да се щракне отвътре в звяра на Валери, който струва няколкостотин хиляди лева. Няколко минути по-късно Валери приключи задачите в банката. И с мръсна газ двамата отпрашиха в неизвестна посока.