Георги Илиев-Майкъла: Любо Пенев беше „сготвен“ преди месец

11205627_10153721255314742_7257413168954300167_n

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла потвърди казаното от Любослав Пенев на пресконференцията му вчера, че уволнението му е било подготвяно доста време Доскорошният наставник на армейците вчера говори пред медии, като обвини в лицемерие своя наследник Стойчо Младенов.

„Не одобрявам това, което се случва. Не ми харесва, че Любо напада Стойчо. Но в същото време не съм доволен и от начина, по който бе сменен Пенев. Той беше „сготвен“ още преди един месец. Ок, решили са да го махнат – обадете му се, извикайте го, направете го нормално. Не е редно в полунощ да му звъни Стойчо Стоилов. От друга страна, не съм съгласен и с думите на Стойчо Младенов, когато говори за физическото състояние на отбора. Все пак той е поел ЦСКА и трябва да го направи по-добър, а не да гледа назад и да се оправдава. Срещу Осиек играхме фантастично, но да не забравяме, че и при Любо изнесохме много силен мач в Разград за купата“, заяви бизнесменът пред „Тема Спорт“.

„Големият проблем в ЦСКА идва от манталитета на ръководителите. Призовавам Любо и Стойчо да спрат с цирковете и нападките. Никой няма да спечели от тях. Това са две икони за нашия клуб и не бива да има такова разделяне“, категоричен е Майкъла.

„Любо Пенев беше много прав, като каза, че не е нормално треньорът да не участва в селекцията. Много се радвам, че сега Младенов получи пълните права за трансферите. Винаги съм твърдял, че след Паро Никодимов той е най-добрият треньор за ЦСКА“, заяви Илиев.

„С цялото си сърце пожелавам успех на ЦСКА и Стойчо Младенов срещу Осиек. Убеден съм, че ще ги отстраним, като съм предвидил резултат 1:1. Един такъв успех ще е много важен за феновете, но за съжаление няма да промени нищо в клуба. И миналата година играхме в групите на Лига Европа, но проблемите си остават. Надявам се собствениците да променят мисленето си. Не е важно да опитваме да изградим само добър първи отбор, трябва да опитваме да детронираме Лудогорец като клуб. На всички нива“, завърши Майкъла.