Ергенът от bTV си има гадже? (СНИМКА)

capture-20210805-102515

Красивата фитнес инструкторка и инфлуенсър Христиана Парова е последната жена до Виктор Стоянов, за чието сърце ще се борят над 10 дами в предаването „Ергенът“. Преди ден хубавецът бе официално представен от телевизията, а дамите, решили да го свалят пред камерите, могат да кандидатстват за шоуто до средата на август.

Парова се запознава с Виктор преди много години във фитнес залата, тъй като и двамата редовно я посещават, за да ваят тела. Връзката им продължава повече от 6 години, изпълнени с любов и пътешествия, а Виктор без притеснения гледа сина на Хриси, който е тийнейджър. Не са ясни причините, които са сложили край на сериозната им връзка.

За „България Днес“ от кухнята на предаването издават, че към момента на влизането си в шоуто Стоянов няма официална половинка и е напълно свободен. Дали обаче ергенът наистина няма гадже или от телевизията като представят като свободен само като рекламен трик, за да предизвикат интереса на дамите да се запишат и после да гледат шоуто?

Общите снимки на Христи и Виктор стоят в профила му, както и обясненията в любов. Фитнесгуруто има участия в реклами и от години е наясно с правилата с шоу бизнеса. Той може просто да се е съгласил няколко месеца да не афишира любовта си с „със свояга жена“, както я нарича, за да трупа пари от хонорари и рейтинг. „Доскоро е имал приятелка, популярна дама от фитнес средите, но сърцето му в момента е свободно“, коментират от предаването. Шоуто няма финансова награда, а това, което печели ергенът, е жена до себе си. Риалитито трябва да завърши с предложение за брак, което не е задължително, а ако избраната дама и ергенът стигнат до съгласие, могат да продължат отношенията си и в реалния живот.