Шокиращи разкрития за бруталното убийство на Мильо

полиция

Появиха се скандални разкритие около бруталното убийство, станало в село Дъскотна, община Руен. 20-годишен младеж умъртви по изключително жесток начин с дървен кол 71-годишен мъж и хвърли тялото му от моста в селото във водите на река Луда Камчия.

Зверството се разиграло в понеделник, около 04 часа.

Причината била, че възрастният мъж имал интимни отношения с малката сестра на Юмер. Младежът многократно предупреждавал 71-годишния Мильо да стои далеч от нея, но любовта между момичето и пенсионерът била много силна, съобщава Флагман.бг.

Юмер не стърпял нервите си и на разсъмване се отправил към къщата на Мильо в края на селото, с идеята да го постави веднъж завинаги на мястото му. Пред имота той заварил лекия автомобил на жертвата. Започнал да троши стъклата с камъни и да реже гумите на возилото. От ударите в този момент Мильо се събудил и излязъл да види какво се случва.

Между двамата започнал лют скандал. Накрая Юмер грабнал един кол и буквално пръснал главата на пенсионера, като го ударил смъртоносно няколко пъти в главата и тялото.

След като осъзнал какво е направил, Юмер изпаднал в паника.

Хванал тялото на възрастния мъж и го завлякъл до моста в селото, където го хвърлил във водите на река Луда Камчия.

Свидетели на цялата сцена станали местни деца, които веднага разказали на родителите си какво се е случило. Така за броени часове убиецът бил арестуван.