Опитаха се да убият певицата Бони по много коварен начин!

71941040_10214921574732569_6779225931044093952_n

Фолк звездата Бони преживя истински кошмар по време на пътуване за свое участие. Изпълнителката на „Честито“ се кръсти и благодари на Бог, че и този път бди над нея и не е позволил да се случи най-лошото, пише show.blitz.bg.

Бони пътувала в посока Велико Търново, когато зад автомобила се появила друга кола и започнала да ги гони с премигване на дълги фарове и клаксон. Бони пътувала със своя приятелка и страхът у двете жени проговорил бързо.

Другата кола настига двете дами, препречват й пътя и слизат от колата млади момчета. Оказват се дружелюбни и притеснени за жените в колата. Бони и нейната приятелка минали покрай едно село, в което седели момчетата. Видели, че колата на певицата има проблем и всеки момент ще се претрепят и решават да ги последват и предупредят.

Оказва се, че Бони взима колата си от сервиз преди пътуване. Била я оставила за поправка на казанчето с течност за чистачките. На път се установява, че автомобилните гуми са били с развинтени болтове и са били секунди да се скъсат и вероятно да се преобърнат. Бони е бясна на случилото се и се закани да ти търси правата и да съди автомобилния сервиз, заради който рискува живота си.

„Пътували сме 350 км с по няколко болта на гумите. Една от гумите беше с един болт, две – с три и то разхлабени. За мен това е умишлено, някой цели да се преобърна. Не ми се мисли какво щеше да се случи, ако тези добри момчета не са ни видели и ни догониха да ни предупредят“.

„Винаги, преди да ми се случи нещо лошо, аз го усещам. Не знам какво точно ще се случи, но го усещам. Така беше и сега, преди да тръгна на път. Затова отидох с дъщеря ми на църква и молитвите ме спасиха от най-лошото“, откровена е Бони.