Андреа скочи на дъщерята на Глория

andrea

Грозен конфликт разтърси музикалните среди и напомни колко жестоки могат да бъдат фолк-певачките, за да се отърват конкуренцията. Андреа, което вече страни от лекия жанр, влезе сблъсък с щерката на Глория – Симона.

Случката се разиграла преди дни, когато ексизгората на Кубрат Пулев била на участие на по-младата си колежка и я помолила да й даде микрофона, за да попее малко. Симона отказала, а Андрей се прибира бясна у дома и излива гнева си в мрежата, пише „България Днес“.

„Майка ти е велика певица. Започни да се учиш…bytheway (между другото) нямаше да те засенча! Не знам защо толкова се притесни“ – написа Андреа на шльокавица и с правописна грешка.

Блондинката явно не е научила в училище, че „не знам“ се пише отделно, за разлика от „неграмотен“. Андреа продължи с критиката към дъщерята на Глория.

„Симона Загорова, благодаря за професионализма. Поисках да иСпея нещо на живо, но ти грабна микрофона от устата ми и ми доказа първокАЛсна колегиалност #възпитание“ – допълни сапаревобанската блондинка, която не счита за нужно да използва запетайки.