Сашо Кадиев помири жените си, вече са щастливи тримата (СНИМКИ)

сашо кадиев

Сашо Кадиев най-сетне помири жените си и вместо да е част от любовен триъгълник, вече е част от щастлива тройка, пише Hotnews.bg. Водещият е на почивка в къмпинг по Черноморието, където майката на детето му Таня дава каравани под наем. Двамата са заедно дъщеричката си Катерина, но Кадиев е в компанията и на новата си любима Ивелина Чоева, заради която заразя Таня.

След дълги месеци на криене, двамата влюбени се показаха от плажа, при това заедно с предишната жена на Сашо. Двете му любими дори са се прегърнали на една от снимките, а на друга широко усмихнати позират на маса в ресторант. От щастливите семейни моменти липсва майката на актьора Катерина Евро, който показа как се забавлява в компанията на друг водещ-Георги Блажев около басейна на къщата си в Кокаляне. Според медийни публикации тя продължава да не приема Чоева, в която обаче Кадиев е лудо влюбен. Явно Таня е приела новата жена на бащата на детето си и е загърбила егото си, както призова и Кадиев в дългата си публикация.

„Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето. Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!“


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории