Ани Александрова: Лъжите и манипулациите на Бойко Рашков са над закона

бойко рашков

Остър коментар по повод днешното бягство на МВР шефа на Румен Радев Бойко Рашков от темата имало ли е и кои са подслушваните политици публикува депутатката от ГЕРБ Ани Александрова. Днес в парламента на питане на ГЕРБ той не посочи за пореден път нито едно име и не представи никакви доказателства, с които да опровергае заключенията на органите, че такова нещо изобщо е нямало, а единствените подслушвани са били поставени на СРС заради връзки с обвиняеми лица.

„Седмици наред вътрешният министър Бойко Рашков обикаля телевизионните студия и прави внушения, че по време на протестите през миналата година са били подслушвани политически лица от опозицията и граждани.

ГЕРБ-СДС му дадохме възможност да изнесе в пленарна зала доказателства за думите си, да каже колко и кои са тези хора, които са подслушвани, да каже кой е извършвал подобна дейност.

Нищо такова не чухме през днешния ден от него. Този човек се държи не като министър на вътрешните работи, а като председател на предизборния щаб на президента Румен Радев. За него лъжите и манипулациите са над закона и морала“, категорична е Александрова.