Съдът в Кюстендил вкарва в затвора 20-годишно момиче

затвор

Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание от 6 месеца „лишаване от свобода“, при първоначален „общ“ режим на изтърпяване за 20- годишна кюстендилка, която се призна за виновна в държане на високорискови наркотични вещества – хероин.

Споразумението бе внесено за разглеждане в съдебно заседание от Районна прокуратура – Кюстендил, подписано и от защитата на подсъдимата.

Владислава В. се призна за виновна в това, че на 13.07.2021 година, в кв. „Изток“ – Кюстендил е държала хероин – 0, 247 грама.

Определението на РС – Кюстендил е окончателно.

Съдът привежда в изпълнение към така наложеното наказание по настоящото дело и наказанието по НОХД 620/2021 г. по описа на РС – Кюстендил, а именно „лишаване от свобода“ за срок от 11 месеца, изпълнението на което е било отложено за изпитателен срок от 3 години.

Съдът е одобрил на 03.06.2021 г. споразумение, с което обвиняемата се е признала за виновна в кражба на чужди движими вещи. Определението за приведеното в изпълнение наказание „лишаване от свобода“ подлежи на жалба пред Окръжен съд – Кюстендил, в 15- дневен срок.