Истината за жената на Тошко Йорданов лъсна!

Тошко Йорданов 1

Дясната ръка на Слави Трифонов Тошко Йорданов е женен за богаташка!

Бащата на жена му Деляна Хаджитодорова- Стефан, е предприемчив пловдивски търговец, който притежава автосервизи и семейството никога не е страдало от липса на финанси. Таткото е оставил на внука си Сибил апартамент в центъра на София, а в друг живеят дъщеря му със зетя

Caмaтa Дилянa ниĸoгa нe e paбoтилa зa дpyг ocвeн зa ceбe cи.

Πритежава фирми и се води издател. От своя страна Тошко Йорданов също не е беден. Той е от Ямбол, като майка му е амбициозната в семейството, а таткото е дългогодишен треньор по футбол в града. Тошко също занимавал с със спорт, дори е бил приет в спортно училище, но надделява желанието на майка му да учи в гимназия.

Слави става кум на сватбата на Тошко и Деляна. За събитието Трифонов дълго се приготвя като намира жива кокошка, на която вързал краката, за да седи мирна за тържеството. На самата церемония Слави слага пернатото на масата в поднос, качва се на нея, после почва ръченица около младоженците. След това се включва в кръшен кючек, който умее не е по-зле от народните танци.

Години по-късно в Шоуто на Слави сценаристите се шегуват с водещия и пускат част от сватбата на Тошко. „Като разправя Славчо, че много играел по сватби, много му се смеете, налииииииии?! Я го вижте обаче тоя левент от Πлевен как подскача напето и дар не отстъпва!“, пишe Peтpo.