Бесен екшън, премазана жена и полицейска гонка в извънредната ситуация на АМ „Тракия“

задръстване АМ тракия

Появиха се неочаквани новини около тежката катастрофа, която затвори автомагистрала „Тракия“. По-рано днес стана ясно че инцидент затруднява движението в района на 112-ти км на аутобана в посока Бургас.

Стана ясно, че в рамките на специализирана полицейска операция в пловдивския участък на АМ „Тракия“, около 9 часа тази сутрин служители на областната дирекция на МВР подали сигнал за спиране на лек автомобил „Фолксваген“, пътуващ в посока Бургас.

Вместо да се подчини на полицейското разпореждане, водачът подал газ и продължил по пътя си. В района на 112-ти км „Фолксваген“-ът преминал между два успоредно движещи се автомобила и блъснал единия от тях.

От удара колата е смачкана, а по първоначални данни в нея има сериозно пострадала жена, която предстои да бъде извадена с помощта на специализирана техника на пожарната.

На място е задържан шофьорът на „Фолксваген“-а.

До отработване на случая е затруднено движението в участъка на катастрофата. Автомобилите се пренасочват от 90-ти км през Пазарджик, преминават през Пловдив и се връщат на магистралата.