Емилия шокира феновете си: Стана ясно защо слиза от сцената (СНИМКА)

емилия

Фолк певицата Емилия съобщи една новина, но издаде друга. Докато се хвали за успехите на новия си проект, изпълнителката всъщност разкри със снимков материал, че очаква дете. Към поста си в Инстаграм, тя публикува две снимки от участие, като на втората ясно се виждаше издайническото коремче.

Наскоро около пайнерката се заговори, че прекъсва музикалната си кариера, като за тази й стъпка се предполагаше, че е свързана с нейната бременност. На кадъра от нейно участие, Емилия е с червен панталон с висока талия, а коремчето изпъква още повече, за да ни подскаже, че тя ще дари с рожба своя любим Башур.

„Много съм щастлива от резултатите, които показва “Турбуленция”, oт цялото внимание,вашата любов и загриженост,но имах нужда да забавя темпото.Предстоят все по-интересни проекти за които нямам търпение да ви споделя,но те изискват цялото ми внимание и време. Благодаря ви“, написа звездата. Очевидно блондинката ще работи и по време на бременността си. Така, че спекулациите, че се оттегля от сцената са очевидни.