Само в 7DniSofia.bg

Катастрофата на Рашков. „Дондуков“ 2 е щаб-квартира на Божков

Бойко Рашков

Катастрофа. Така завършва всеки опит на изцъкления имотен крал Бойко Рашков да изпълни мокрите поръчки на господаря си Румен Радев, за когото вече стана пределно ясно, че го е сложил за шеф МВР под диктовката на Васил Божков.

Но изпълнителят е толкова некадърен, че гони по катастрофи прокурора на Тодор Живков Атанас Атанасов и слушалката на Маджо Христо Иванов. Нещо повече – във всичките си активни мероприятия срещу предишната власт и прокуратурата през последните два месеца на служебния кабинет Бойко Рашков катастрофира толкова зловещо, като изтребител под ръководството на Радев, че само направи услуга на тези, които опитва да оклевети.

Още вчера стана ясно, че съчиненията на Рашков за подслушвания на политици, подкрепени от Атанасов и служебния премиер фуражка на Румен Радев – Стефан Янев, са лъжа. Днес директно Специализираната прокуратура обяви резултата от разследването. А той е не просто, че не е имало незаконно използване на СРС, а напротив следените лица са били част от ОПГ за дейност срещу държавата, ръководена от вездесъщия за Рашков Васил Божков. Разследващите обявиха, че единствените СРС-та, които законно са били ползвани, са с цел прихващане на групата за подривна дейност на Божков, който преди година сам призна, че е в основата на метежа на Радев.

Сега служебният кабинет на президента се саморазкри, като атакува прокуратурата, за да брани именно това ОПГ, настоявайки, че не трябва да бъдат подслушвани, защото били политици и протестиращи… Изводът е ясен и показва само едно президентството на Румен Радев е щаб квартира – на Божков?!

Над два месеца истерично същите тези внушаваха, че се подслушвали протестиращи, каква репресия било това в демократична България. Ще излязат ли сега да се извинят за поредните си лъжи или ще продължат да громят главния прокурор Иван Гешев и прокуратурата, които се оказват единствената стена пред техните безчинства и тотално задкулисно овладяване на България от подсъдими олигарси? Безочието им ще стигне ли дотам Рашков да се яви удобно пред пощальона на Божков Сашо Диков, за да пръска поредните си скалъпени лъжи, или ще сведат глава най-сетне, защото очевидно има железни доказателства, че протестите през лятото е трябвало да бъдат окървавени именно от групата на Божков.

И ще замълчи ли проваленият следовател с 19 имота и палат с 12 тоалетни, след като се видя, че Рашков атакува прокуратурата и персонално Гешев, за да защити ментора си Божков и защото не е в интерес на Румен Радев да излизат подробностите как укриващия се в Дубай хазартен бос с 19 обвинения? И особено в тази част, която разкрива, че той е организирал протестите, на които Радев гордо вдигаше юмрук.

Истината рано или късно винаги излиза наяве, колкото и някои да се опитват да я прикриват или преиначават. А както е казал мъдрият български народ – „Видовден идва“.

ПИК


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории