Станкулова и Малкоданска слизат от екран

stankulova

Нова телевизия са в търсене на нови синоптички, тъй като след броени месеци Никол Станкулова и Гергана Малкоданска ще слязат от екран по обясними причини.

Наскоро се разбра, че Никол е бременна с второ и това ще наложи временното й отсъствие от екран. Екипът на телевизията бе взривен и с още една новина, а именно, че и другата им синоптичка Гергана Малкоданска е показала положителен тест за бременност.

Припомняме, че първите си деца двете красавици отново родиха почти по едно и също време и тогава също изпънаха нервите на колегите си, които търсеха под дърво и камък кого да сложат на тяхното място.

Новите звездни бебета се очакват към края на годината, което автоматично означава, че от есента синоптичките няма да бъдат част от панела в предаването на Гала. Има и кастинг за нови синоптички, които бързо трябва да бъдат обучени и да застанат на мястото на Гери и Никол.

Никол и нейният любим Теодор имат дъщеря Теа и сега се надяват съдбата да ги дари с момче. За женско отроче се моли пък Малкоданска, която вече знае какво е да имаш момче. Тя дари интериорния дизайнер Алекс Ковачев с момче, което кръстиха Лео. Гери е силно притеснена за бремеността, тъй като всички знаем през какви трудности мина първия път.