Цирков режисьор командва българския спорт, дели една стая с министър Кузманов

андрей кузманов

Служебният министър на спорта Андрей Кузманов е назначил скандалния цирков режисьор Силвестър Лолов като съветник по протокола в ММС на трудов договор. Пред служителите на Министерството на спорта Лолов е представен като международен съветник и протокол на спортния министър, без когото обаче не се взимат никакви решения, пише ПИК.

Кузманов и Лолов обаче дори делят една стая по време на служебни командировки, потресени са в министерството и коментират, че близките отношения между Кузманов и Лолов не са тайна за никого.

Наскоро цирковият режисьор е получил почетен плакет от спортния министър – разбира се, подаръкът е платен от бюджета на ММС. А поводът за отличието е …рожден ден.

„Вероятно цирковият режисьор в ММС ще доведе до рязък скок на постиженията на олимпийците ни в Токио“, шегуват се спортисти.

Името на Лолов бе забъркано в грандиозен скандал преди години. Той и съдружникът му Драгомир Драганов-Драго Чая бяха обвинени в кражба от Александър Балкански. Според Балкански артистичният директор на цирк „София“ Драгомир Драганов е ограбил Музея на цирковото изкуство. „Думата е ограбил и стоя зад не Ще го дам на прокурор, нека докаже откъде има експонатите“, заканва се Александър Балкански.