Скандал: Бабикян обядва с Камен Костадинов от ДПС, близък до Пеевски

capture-20210707-144612

Арман Бабикян от „Изправи се! Мутри вън!“ и Камен Костадинов от ДПС се срещнаха на работен обяд във вторник в заведение в центъра на София. Това показва снимка, изпратена от читатели на „Гласове“. Ставаме ли свидетели на нова завера за бъдещ кабинет?

Интересното в тази среща е, че днешният представител на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“, които изградиха кампанията и пиара си на предишните избори чрез анти-ДПС реторика, днес се среща с техни високопоставени представители, без дори да се крият.

От известно време не е тайна, че хората на Мая Манолова дори очакват подкрепа от хората на Доган за съставяне на следващото правителство. Не го крият и хората на Христо Иванов. А запознати със задкулисието на властта отдавна твърдят, че партията на Слави Трифонов е инициирана и подкрепяна от Доган и Пеевски.

Камен Костадинов е депутат от ДПС в няколко поредни парламента. Член е на националното ръководство на партията и има сериозната подкрепа и уважение на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Източник: glasove.com