ЦСКА пусна абонаментните карти за новия сезон

ef4c5c2de930a7dbbc82e2d3aaef5f88.image.960x640

ЦСКА официално пусна абонаментните карти за новия сезон. Те ще важат за домакинските срещи на тима в първенството на efbet Лига, както и за мачовете в турнира за Купата на България, без финалната битка, при условие, че „червените“ стигнат до нея.

Ето какво пише в сайта на клуба:

Армейци,

от днес (7 юли) започва продажбата на абонаментни карти за сезон 2021/22г. Те могат да бъдат закупени в администрацията на стадион „Българска армия“, която ще работи със следното работно време: всеки делничен ден от 10:00 до 18:00 часа.

Молим Ви да се спазват нужните противоепидемични мерки – търпеливо изчакване, влизане по един и носене на предпазна маска. Предварително Ви благодарим!

Цените на картите са както следва:

– Сектор А – 175 лева

– Сектор В – 115 лева

– Сектор Г – 85 лева

– ВИП ложа – 2000 лева

– Паркомясто – 400 лева

Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на „Армията“ и Националния стадион само за Първа лига и турнира за Купата на България (без финала).

Феновете, които ще си закупят абонаментна карта за четвърти пореден сезон, ще получат 10 % отстъпка от цената. За да се възползват от нея, те трябва да предоставят картите си от последните три сезона в администрацията.

Продължава продажбата на семейни карти за сектор „В“. При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта, фенът ще получи 25 % отстъпка, а при трета карта за член на семейството за сектор „В“ ще трябва да бъдат платени само 50 % от стойността на абонаментната карта. Карти с отстъпки ще се продават само на място в администрацията.

Местата на картодържателите от миналия сезон ще се пазят до 7 август 2021 г. След изтичане на този срок съответното място ще бъде пуснато в свободна продажба.