Официално: Германци наливат пари в Левски!

наско сираков

Левски обяви, че е подписан спонсорски договор с една от най-големите фирми в производството на чипс и снакс – Lorenz Snack-world. Германците ще вкарат свежи пари в касата на клуба, който пък веднага организира игра за феновете.

Ето какво написаха от Левски:
„ПФК Левски“ подписа договор с нов рекламен партньор – един от най-големите производители в Европа на картофен чипс и снакс – Lorenz Snack-world. Най-популярните марки на немския производител с над 130 годишен опит са чипсовете Crunchips и картофените пръчици Pomsticks.

От 1 юли до 31 август при покупка на един от продуктите с марки Pomsticks или Crunchips може да донесе страхотна награда – топка с автографите на футболистите на „Левски“, 10 Златни членски карти, 20 Сребърни членски карти, 65 ваучера за Официалния магазин на „ПФК Левски“ на стойност 100 лева, 300 топки с логото на „Левски“, 20 пуфа, 10 тонколонки и джага-хладилник.

За спечелването на една от 427-те награди е необходимо само да бъде регистрирана касовата бележка при закупуването на продукта на https://www.lorenz-promo.com/.

“ПФК Левски” благодари на Lorenz Snack-World за решимостта да се обвърже с най-голямата и популярна марка в България.