ГЕРБ: Бойко Рашков да спре да разказва и да започне да доказва твърденията си

бойко борисов

„Поредната груба манипулация на предизборния щаб на Румен Радев в лицето на служебния кабинет. Време е Бойко Рашков да спре да разказва и да започне да доказва твърденията си“, заявиха от партията по повод днешните груби инсинуации и фалшиви новини, с които от сутринта Бойко Рашков залива българските медии. Става дума за крайно примитивния опит на служебният вътрешен министър да хвърля бомбастични твърдения за „схеми за купуване на гласове“.

На празника на Министерството на вътрешните работи той обяви, че при операция на полицията били открити списъци с имената на хиляди гласоподаватели, имало и задържани. Рашков обаче не представи нито едно доказателство и по-скоро потвърждава предупреждението на лидера на ГЕРБ, отправено вчера на среща в Рибарица към партийните структури – да внимават, защото от предизборния щаб на Радев, какъвто служебното правителство представлява, ще се опитат да направят провокации:

„Местните структури на ГЕРБ да внимават да не ни подхвърлят някой лев. Първо на Рашков ще му замирише на алкохол, после на едни 20 лева, ще намерят две банкноти по 20 лева. Ако не беше трагично, щеше да е много забавно“, предупреди Борисов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории