Венци Мицов скочи на Азис заради влизането му в УНСС

azis

Истински скандал се разрази в публичното пространство, след като студентка защити дипломна работа за Асиз. Първи за събитието се похвали самият певец.

„Днес едно момиче, което познавам от мъничка, защити дипломната си работа за степен магистър с оценка 6.00, но не това е целта на поста ми. Обърнете внимание на темата на дипломната й работа…“Трансформации в публичния образ на Азис“! Еми, хора, това ми се случва за първи път – някой да се осмели, да реши и да го направи. Бил съм тема на много публикации и дискусии, но на дипломна работа за магистратура съм за първи път“, написа Азис вчера в социалните мрежи и благодари на момичето, което е избрало точно тази тема за дипломната си работа – Ивана Захаренова.

„От сърце и се гордея с теб, защото разбиваш стереотипи!“.

Срещу решението на Захаренова обаче скочи Венци Мицов, който миналата седмица гледахме в „Черешката на тортата“. „Логично ли е да има научни изследвания на АзисТ? Предполагам, че да. Предполагам, че е близо момента, в който във висшите музикални институти ще се изучава дисциплина “попфолк”. И за това ще сте виновни вие. Не аз, щото аз изпитвам единствено отвращение към поп фолк културата. Но мисля съвсем скоро да напиша един голям текст, в който да кажа мнението си по въпроса. Вие институционализирахте чалгата. Вие я превърнахте в общественозначима. И сега вие ще търпите факта, че тя вече е академична дисциплина.Но аз няма да търпя това. И ще говоря по темата. И то много“, обеща бившият общински съветник от София. Решението му да се обяви против възможността чалгакралят да бъде обект на дипломни работи му докара дори заплаха за смърт. „Иде либерален ред-Ще ви стреляме подред“, му написала бойна дама, оповести Мицов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории