В Левски шокирани от Диксън

диксън

ВЛевски са шокирани от вчерашната медийна изява на Джоузеф Диксън. „Сините“ вече се съмняват дори, че ще се стигне до щастлив край с него. Източници от „Герена“ са категорични, че всичко между двете страни е било уговорено преди Диксън да замине в САЩ, където трябваше да стартира прехвърлянето на пари, след като получи документите, пратени му от Наско Сираков, предаде НОВА.

„Всичко бе направено така, че Левски да бъде застрахован и да не бъде ощетен с нищо. Сираков действа в името на клуба. Диксън бе съгласен. Това стана и в присъствието на адвокати. Не знаем какво го е накарало да действа така“, коментираха от Левски. „Сините“ дори да предложили на Диксън да даде като заем първоначалната вноска от 3,5 милиона долара, за която настояват. Така те се задължават да върнат парите, ако се стигне до провал на сделката. При добра развръзка пък щял да ги отпише, след като влезе във владение на Левски. Юношата на Манчестър Юнайтед обаче не се съгласил на този вариант, а на първоначалната договорка с капаро.

Запознати с преговорите между Диксън и „сините“ пък потвърдиха, че банковата гаранция, която са получили на „Герена“ и така шумно бе рекламирана от кандидата, е за далеч по-малка сума от споменатите вчера 242,476,301 долара. „Само по себе си тя не означава нищо без да има сделка между двете страни“, коментират запознати от финансовите среди. Самият Диксън обяви първоначално, че става въпрос за 250 милиона долара, но на първата тренировка на „сините“ Наско Сираков обяви, че се проверява документ от американска банка за 150 милиона.