Само в 7DniSofia.bg

Вратар скъсал с Левски след сватба

FB_IMG_1624873897449

Вратарят Звонимир Микулич е направил бенефис за Левски срещу Локомотив (Пд) при победата с 1:0 в събота. Хърватинът повече няма да пази за „сините“. Договорът му изтича в края на месеца, а оферта за нов до този момент няма.

Той се надяваше, че нещата на „Герена“ ще се подобрят, но му омръзнало да стои само с надеждата. В събота вечерта е била и последната му изява с вече бившите му съотборници. Той е бил сред гостите на сватбата на Георги Стоянов. Треньорът на вратарите на „сините“ се врече във вечна любов с приятелката си Борислава. След събитието Микулич е обявил, че се прибира в Хърватия, където в момента е семейството му и там ще чака оферти от други клубове.

На “Герена” засега продължава да стои Драган Михайлович, въпреки че не излезе в контролата с Локомотив. Швейцарецът със сръбски корени чака забавените си заплати, както и евентуална оферта да продължи с Левски. Той също ще стане свободен агент на 1 юли. Твърди се, че има възможност да се завърне в кипърския АПОЕЛ, който идва на подготовка у нас. Кипърците го искаха и през зимата, а сега отново изпитват проблеми в дясната зона на защитата.