Томислав Дончев: Който мрази, сам по себе си е безсмислен

Томислав Дончев 1 (2)

Заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев подчерта пред членове и симпатизантите на ГЕРБ в Плевен, че да мразиш, е технология на слабия, цитиран от Пресцентъра на партията.

„Този, който мрази, сам по себе си е безсмислен. Трябва да говорим с факти, а не със заклинания. Като се опитват да ни убедят, че последните 10 години са години на хаос и разсипия, помните ли преди това колко депа за отпадъци имаше? 2-3. Имаше само 2-3 пречиствателни станции. Нямаше магистрала дори до морето, а сега има няколко. БВП се удвои. 60-70% от училищните сгради са ремонтирани и това трябва да продължи“, заяви Дончев.

По думите му, в следващите 5 години трябва да изградим автомагистрала „Хемус“, скоростният път „Видин-Ботевград“, тунел под Шипка, магистрала „Русе-Търново“, както и много железопътни линии.

,,От производител на компоненти за автомобили трябва да се превърнем в производител на автомобили. Опонентите ни водят разговори само кой ще изчегъртат. Вас ли ще изчегъртат или може би професурата на професор Горчев?“, попита Дончев.

Той бе категоричен, че най-важното не е изборната победа, а да съхраним себе си.