Големият син на Рени й нанесе пореден болезнен удар

Рени

Нова семейна драма налегна певицата Рени, след като големият й син се изнесе от дома й и бързо забрави за грижите, които майката полагаше толкова години за него.

В момента изпълнителката на „Като птица“ живее с малкия си син Аспарух, който в началото на седмицата стана на 12 години. Прави впечатление, че големият й син Борис не е уважил празника на брат си, с когото доскоро бяха като дупе и гащи.

„За миналогодишния рожден ден на сина ми се афишира, че съм „дала 10 000 лева“ за партито, тази година може би в жълтите вестници ще удвоят бюджета … Цифрите не ме вълнуват, за мен най-важно е хората около мен да са живи и здрави, да се обичаме и уважаваме“, заяви Рени в най-важния ден за всяка майка и сподели любопитни кадри от празненството на открито.

Рени получи заслужени похвали в мрежата, след като бе наела аниматори за децата и те се откъснаха от мобилните си устройства и виртуалния свят в който живеят, за да играят на воля. „Вече не виждам деца да играят навън. Те дори не познават игрите от нашето детство. Виждам че на рождения ден е било различно, което стопля душата ми и ме кара да вярвам, че има надежда в младото поколение“, гласи един от коментарите.

Наскоро в свое тв интервю Рени призна, че големият й син Борис не издържал на скандалите между нея и бившия й партньор Борис Пилософ и взел решение да напусне дома. „Той е на възраст, в която лесно може да бъде манипулиран“, заяви Рени и добави, че големият й син иначе е мъж мечта за всяка жена с комбинацията си от качества.