Изплаши ли се Стефан Янев? Врътна се, не пуска журналисти на срещата му с общините

стефан янев

Срещата на служебния премиер на България Стефан Янев с Националното сдружение на общините в България ще протече в режим на закрито заседание. Това съобщиха в последния момент от пресслужбата на министър председателя.

Промяната в предварително обявената среща, която трябваше да бъде открита за медиите поне в началото, е странна, тъй като се случва само един час, преди да започне.

Вчера в друго писмо до медиите, от пресслужбата съобщиха, че началото на дискусията ще е открита за медиите, а се очакваше след нейния край журналисти да могат да задават въпроси на служебния премиер.

В уточнението от днес обаче, разпратено до медиите, става ясно,че за изявление на премиера Янев в началото на срещата в Заседателна зала ще бъдат допуснати само оператори и фотографи. Не са предвидени изявления след заседанието, камо ли въпроси.

Така отпада възможността журналисти да питат министър-председателя за многобройните скандали в служебния кабинет, съставен от Румен Радев. Неочакваната промяна се случва в момент, в КОЙТО има куп въпроси към действията на служебното правителство, включително и по разкритията от Днес, направени от съпругата на загиналия пилот на Миг-29 Валентин Терзиев-Димитрина Попова, която загатна, че се знае истината за инцидента със съпруга й, но се прикрива.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории