Само в 7DniSofia.bg

Юксел Кадриев на море с колежка?

Юксел Кадриев

Водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев е фен на летните отпуски и събирането на тен по плажовете. Юки не пропуска да подразни колегите си в телевизията когато всяка есен се завръща със завиден загар. Колежката му Виктория Петрова винаги е в контраст с порцелановата си кожа, но това ще се промени, защото двамата телевизионери отиват заедно на море, пише Хотнюз.

Тази година екранният тандем решил да отпраши към гръцките плажове заедно с половинките си. Кадриев се похвалил в нюзрума, че ще летува в компанията на бившия спортен министър Красен Кралев и колежката си Виктория Петрова. Според слуховете, които циркулират в телевизията, новинарят се разделил с гръцката си изгора Мария.

Виктория го запознала с нейна близка приятелка, с която Юксел си допаднал от раз и отскоро били двойка. През последните 2 години Кадриев предпочиташе да отмаря на плажовете на южната ни съседка, а Виктория Петрова и Крсен Кралев нямали нищо против да събират тен на някой от най-добрите гръцки острови. След ваканцията им Юксел щял да изкара още една кратка почивка в родното си Оряхово. Всяко лято той отскача до крайдунавското градче.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории