Софи Маринова живее в постоянен страх

софи маринова

Софи Маринова смени версията за счупената си ръка и призна лъжата за снимането на клип на Капките, която Hotnews.bg първи разкри. Припомняме, че певицата се отзова в „Пирогов“ и бе гипсирана ден след абитуриентския бал на единствения си син Лоренцо. Говорителят й съобщи, че тя пребила при снимането на клип за „Като две капки вода“.

Hotnews.bg разкри, че такова видео въобще не правено, а сега пред „България днес“ тя самата даде да се разбере, че говорителят й е излъгал. По-страшното е обаче, че Маринова продължава да живе в ужас от нови побои от страна на приятеля си Гринго, който все пак се оказа виновник за потрошената ръка. „Бяхме се събрали в хола. Бях забила в телефона. А Гринго бързаше. Няколко пъти ме попита нещо, ала не го отразих. Гринго тръгна към мен. От уплах, че ще ме удари, самозащитно подскочих. Подхлъзнах се и си ударих ръката в мивката. Това е истината“, разкри Маринова.

Думите й ясно показват, че певицата живее в постоянен страх от ново насилие и класическа жертва на домашен тормоз. След като се страхува, че не отговаряйки на въпрос на Гринго, може да си изпроси боя, явно агресията в дома й е ежедневие. Иначе Софка се кълне, че ако има насилие, веднага ще отиде във всички телевизии.“Като всяка двойка и ние се караме – разкрива Маринова. – Този път бой не е имало. Ако имаше, щях да изляза по всички телевизии, както съм го правила. Никога не мълча, когато има насилие. Вдигам на крак полицията, ако се случи такова нещо. Не се сърдя на Гринго. Той нямаше да ме удари“, споделя още Маринова, явно страдайки от стокхолмския синдром на привързване към агресора.

При първото счупване на ръката тя не само че не отиде в телевизиите, ами и няколко дни кри, че Гринго й е посегнал. Надяваме се този път да не е така, но силно се съмняваме.