Любен Дилов и младите лица на ГЕРБ със силен старт на кампанията

Screenshot_20210615-160132

Виждам много млади и образовани хора, които са достойни да защитават интересите на Бургаския регион в следващото Народно събрание“, каза Димитър Николов, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Водачът на листата Любен Дилов-син посочи, че ГЕРБ не припознава никой като враг с изключение на хаоса.

Попадаме в необичайна ситуация, в която нямаме президент, а кандидат-президент, нямаме служебно правителство, занимаващо се с избори, а предизборен щаб на същия този кандидат-президент. Имаме треперещи чиновници, които се чудят дали няма да станат жертва на поредната локална или национална вендета и разбира се липсва парламент, а това е мечтата на всеки политик“, каза Любен Дилов.

Той подчерта, че в кампанията ще заложат на множество срещи с граждани, за да чуят техните проблеми и намерят път за разрешаването им. Основна цел на бургаските Депутати от ГЕРБ в следващото НС ще бъде да защитават проектите, които са от жизнена важност за целия регион, анонсира Дилов.

Тази ненормална ситуация заплашва не само сега да се чувстваме дискомфортно, а в следващите години. Ще ви дам един пример Планът за възстановяване и устойчивост, който непрекъснато се прекроява. Да не забравяме, че в него има залегнали изключително важни проекти за Бургас-четирилентовите пътища, санирането, което се поставя под съмнение по доста некоректен начин. Бургас е най-готовата община с проекти за саниране. Около 40 хил.души са в очакване. Създава се хаос, който ние се опитваме да спрем. Наблюдаваме този феномен във всяка една област“, заяви още Любен Дилов.

Общинският председател на ГЕРБ Иван Вълков

с част от новите лица в листата

Надяваме се да внушим на колегите от другите листи, че има свръхзадачи за Бургас. Една от тях е Бургас да се появи на картата на зелената сделка. Сигурно сте чували много пъти защо това е необходимо. Изключително несправедливо е да останат само Перник, Стара Загора и Кюстендил. Съвсем естествено е Бургас да бъде четвъртата област, която ще стане част от тази сделка“, допълни водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Бургаска област.

Чрез медиите той призова ДПС да не се изкушават да играят отново с етническата карта.Ние ги разбираме, защото в 45-ото НС загубиха ролята си на балансьор, по всичко личи, че това ще се случи и в 46-ия парламент. Не трябва да жертват нещо, което в последните 10 години беше много умно и внимателно градено. С ръка на сърцето си ДПС трябва да признаят, че българските турци присъстват навсякъде в публичния живот, никога не са били по-обгрижвани и не е имало повече внимание към техните избиратели. Достатъчно е да се разходите в Бургаския регион, за да се убедите в това“, коментира още Любен Дилов-син.

На финал той припомни на политическите си опоненти, че с изчегъртване“ не е постигнато нищо добро в човечеството. Чегъртането е проява на изкуство от пещерната епоха, добави той.

Вторият в листата Жечо Станков, който спечели над 3200 лични преференции на редовните избори през април и Иван Вълков.

Областният управител на ГЕРБ Димитър Бойчев.

Общинският председател на ГЕРБ в Карнобат и доскорошен зам.-областен управител на Бургас Владимир Крумов.

Представителите на „Движение Гергьовден“ Георги Маринчев и доц.Драгомир Стефанов (вляво).

Кандидат-депутатите Андрей Рунчев (вляво) и Жечо Станков.

Източник: флагман.бг