Деси Слава с интересен знак за раздялата с Благой

Десислава

Фолк певицата Деси Слава се опита да даде знак, че не е разделена с половинката си Благой Найденов. Три месеца след като се заговори, че 25-годишният боксьор е напуснал любимата си, звездата сякаш се опита да отрече слуховете за крах в отношенията им, като поздрави любимия си за рождения му ден.

18 години по-младият от Деси Благой е баща на втория син на изпълнителката. За тяхната раздяла се говори от март месец, а през април спортистът увери последователите си, че помежду им всичко е нормално.

Доскоро 42-годишната фолк дива мълчеше по въпроса, но сега намекна, че все още са в добри отношения, поздравявайки любимия за неговия 25-ти рожден ден. Това обаче съвсем не означава, че двойката продължава да живее като семейство, а просто, че поддържа добрия тон, заради детето си, коментират от Lifeonline.

Припомнете си, че близки до певицата и боксьорът издадоха за сложната семейна обстановка. Според тях Благой въобще не се интересувал от бившата си жена. Поддържал отношения с майката на сина им Борис само заради детето. Припомнете си, че малко след новината за раздялата, Деси отпраши към Дубай в компанията на своя по-голям син Майки, който е само с 5 години по-малък от гаджето на майка си.

В потвърждение на съмненията, че Деси и Благо са окончателно разделени идва и факта, че двамата не споделят общи нимки в социалните мрежи. Единственото, което е общо в социалните им мрежи са снимките и клиповете с малкия Борис, но само с по един родител, както и това, че все още се следват в Инстаграм.

Lie To Me (Korean) – dndnha Full Episodes and Clips – TV.com