Само в 7DniSofia.bg

ДеБъ Атанасов, който сменяше имената на турците като прокурор на БКП, сега чака власт от ДПС

7 Dni Sofia13.06.2021
атанас атанасов

„Демократична България си е поставила за цел да изпревари БСП. Но – ако протестните партии нямаме мнозинство, трябва да съставим правителство и да го сложим на масата. Който иска, да го подкрепи. Ако народните представители от ДПС искат, нека го подкрепят. Непоисканата подкрепа понякога е много ценна“.

Това заяви лидерът на ДСБ Атанас Атанасов по БНТ. Партиите на протеста преследваме целта да имаме мнозинство за съставяне на правителство, да не зависим от други партии. Нищо че има европейско по футбол, българските граждани трябва да осъзнаят, че тази избори са много важни, подчерта той.

Това, което видях в мрежата, са записи от камери в заведение, нека тези, които са били там, да обясняват. Нямам представа защо са били там тези хора, коментира лидерът на ДСБ по повод появилия се запис с бившия шеф на митниците Петко Петков, който дава хартиен плик на президентския съветник Пламен Узунов.

Служебният министър на МВР Бойко Рашков не отговаря на изискванията за главен прокурор, затова няма нужда да се обсъжда този въпрос. Той говори много енергично, но добре е и да действа толкова енергично, каза още Атанас Атанасов.