Синът на Къци Вапцаров смая столичани! Вижте какво направи на улицата

capture-20210612-163837

Синът на Къци Вапцаров – Асен наскоро направи нещо, което предизвика впоследствие много коментари в социалните мрежи. Младото момче изнесе миниконцерт на най-оживената софийска търговска улица – „Витошка“ и смая с таланта си минувачите, пише show.blitz.bg.

Асен хванал китарата и започнал да свири, като бързо събрал музикалните ценители около себе си, които бурно аплодирали изпълнението му. Любопитна подробност е, че никой от хората не успял да го разпознае, но пък всички останаха впечатлени от таланта му.

Припомняме, че Асен неотдавна се появи на сцената на „Като две капки вода“ по време на изпълнение на баща си при една от имитациите му. А преди това Къци поощри таланта на сина си, като пусна клип в профила си в социалните мрежи с посланието: „Това е от поредицата „Известни хора свирят на улицата и никой не им обръща внимание“.

И преди да си помислите, че Асен Вапцаров, който след като завършва, заминава да учи композиране в музикалния колеж в Бостън, свири на улицата, защото е закъсал за пари, да ви поправим – причината да го прави не е финансова, а е свързана само с любовта му към музиката.

Асен Вапцаров успешно е композирал и продуцирал оригинална музика и саундтракове за многобройни награждавани филми, телевизия, рекламни кампании и театър. Композира и музика в рондо форма към спектакъла „Лъвът през зимата“, създаден от Александър Морфов. Както и музиката на „Над мъртвото му тяло“, награждаваният късометражен филм от режисьора Рамон Торес, който печели първа награда като „Изборът на публиката“ на Международния филмов фестивал в Ринкон, Пуерто Рико.