Бомба: Стефан кръшка на Гала с млади „амазонки“

Гала

Стефан Николов, който стана популярен покрай връзката си с водещата Гала, не се свени да изневерява на красивата си половинка. Макар блондинката да е блян за много мъже, собственият й търси чужди жени, научи Lupa.bg. Бизнесменът, чиито бизнес е да отглежда пчели, сваля млади гаджета в интернет, като дори и не се крие, а си признава, че намира вдъхновение и „амазонки“ в онлайн пространството.

Бившият ко-водещ на „На кафе” използвал известността си и многото си последователи за да може да кръшка на блондинката. Стефан се цели към 24-25-годишни момичета, не по-големи. Първо, защото по-лесно се лъжат и може да им завърти главата, второ, защото е крехко агнешко.

От доста време се носят слухове, че половинката на Гала й кръшка със засукани мадами. Репортер на Lupa.bg видя с очите си как Николов сваля млада девойка, чиято самоличност ще спестим. Проверката им показа, че момичето не е единственото ухажвано от прошарения Стефан. Той си чател редовно с още 6-7 девойки, като с част от тях е стигнал и до лични срещи. Николов предлагал меда си на младите девойки.

„За млади и красиви момичета имаме лични доставки до дома“ – оферирал Стефан.

Тв водещата въобще не подозирала любимия си в изневяра и сляпо му вярвала. Той пък се оправдавал, че му пишат по работа или фенове и няма как да не отговори. Бизнесменът използвал всяка възможност да попише с някоя мадама, като залагал най-вече на чара си, но вкарвал в действие и мъжки хитрини.

„Много си красива, сигурно на живо си още по-атрактивна”, „Можем някой ден да пием кафе, разбира се, дискретно”, „Сладурана” – гласят част от съобщенията на Стефан. Ако види, че момичето поддава, продължава с по-директни покани и закачки, разкриват източниците ни. Официалната половинка на Гала внимавал много да не се издъни, но продължавал да бройка наред, но само млади и красиви, които хващали окото му. По-невзрачните не ги удостоявал с внимание.

Близки до бизнесмена твърдят, че дългогодишната му партньорка Гала вече му била омръзнала – все още я обичал по свой начин, но имал нужда и от разнообразие. Разликата във възрастта им също оказвала влияние. Блондинката вече е на 54 и е с цели 11 лета по-възрастна от мъжа си, който все по-често се заглеждал по младите красавици.

Гала има право да се съмнява във верността на мъжа си, защото някога връзката им също започна като извънбрачна авантюра. Преди над 10 години Стефан се залюби с Гала, докато още бе обвързан с бившата си съпруга Росица.

Той заряза огорчената жена с бебе на ръце, за да се хвърли в обятията на тв звездата, макар че по думите му изневярата не била причина за разпада на брака му. Запознати с историята обаче са категорични, че се е развел именно заради водещата, а по време на най-бурните им скандали Росица пожелала на съперницата си някой ден да изпита болката от изневярата на свой гръб. Е днес Гала е на нейно място, но все още не знае за този факт.