Само в 7DniSofia.bg

Драма в попфолка: Софи Маринова отново е със счупена ръка

Софи Маринова и Гринго

Софи Маринова отново е претърпяла инцидент и е със счупена ръка. Певицата е била прегледана в „Пирогов“ и гипсирана е напуснала лечебното заведение, твърди „LifeOnline.bg“.

Само преди два дни Софи вдигна грандиозен абитуриентски бал в чест на дипломирането на единствения си син Лоренцо. На празненството присъства и нейният екс съпруг Тодор Давидов Гринго. Засега певицата не е коментирала нищо за новия инцидент.

Припомняме, че преди почти две години Софи Маринова се появи с гипсирана ръка, след което призна, че ще носи гипс известно време след като нейния любим Гринго е проявил агресия към нея.

Тогава тя го прогони и дори се разведе с него, само три месеца, след като вдигна пищна сватба. Връзката на певицата с Гринго е драматична от самото начало. Двамата няколко пъти се разделяха заради ревностните изблици на Давидов. Ромската перла неведнъж се е оплакаквала публично, че мачото й посяга.

Оказва се, че домашното насилие е ежедневие Софи. Малко преди да сключат брак изпълнителката на „Стари рани“ се появи с остригана коса, а за това отново бе заподозрян младият й мъж.

Дали и този път травмата се дължи на домашно насилие, на каквото навремето Софи алармира, че е подложена от любимия си, засега все още не е ясно.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории