Идиот на Мая: Кантарджиев има един милион лева от Бойко! Професорът: От смъртта на жена ми

7 Dni Sofia09.06.2021
светослав трайков, мая манолова

„Гледам, че някои хора незнайно защо реват за пенсионирания Тодор Кантарджиев. Същата „жертва“ има близо 1 000 000 (един милион) лева спестявания. Явно е живял на фотосинтеза, а заплатите ги е слагал на влог. Апропо, едно птиченце ми каза, че същата „жертва“ заедно с Венци Мутафчийски са вземали между 15 и 30 хиляди лева на месец заради участието си в „много“ успешния и смислен НОЩ. Парите са давани в плик от хората на Бойко. Толкова по въпроса с „жертвите“…“

Кретенският пост е на видния сподвижник на Мая Манолова и нейна свръзка със софийските автолюбители на чужди коли – Светослав Трайков! Същият този, който преди години бе първи лизач на Бойко Борисов. Освен всичко друго, Трайков е и екс-депутат на Мая Манолова.

А за това какви лъжци вкарва Мая Общата в парламента, можете да разберете от думите на съсипания Кантарджиев, казани днес в БиТиВи:

„Да, имам един милион в сметката, но на никого не пожелавам такова „имане“, натрупано така. Когато през 2016-а година бях в Париж за преливане на костен мозък и бях много зле, съпругата ми не издържа на напрежението и почина. Тъй като работеше за солидна американска фирма, а американците ценят лоялните си служители, оказа се, че е имала солидна застраховка „Живот“. От там е този милион, който не е пипан през годините“!