Бони влезе в женския затвор

Screenshot_20210608-160408

Фолк фурията Бони посети Сливенския затвор, за да завърти някой друг гьобек сред пандизчийките. „Пяла съм къде ли не, в Америка, на концерти, но емоцията която изпитах там е несравнима. Много ме зареди срещата с тези жени“, разказва певицата.

Тя е избрана от обитателките на женския затвор да пее на събитието. Още щом влиза в затвора, от килиите започват да скандират името й. На концерта са поканени само тези с добро поведение, които имат право да участват в културните мероприятия.

Послушните затворнички си поръчват хитовете на ромската перла „Обичаш другата“, „Лудница“…На финала я даряват с плакет ключ сол. „Измежду всички участия – дискотеки, сватби, балове и поводи , има и такива, които са малко по- различни, малко по- малобройни и малко по-специални.Където обикновено вдигаме чаши и си пожелаваме наздраве , в този ден си пожелахме надежда , воля и смирение. На 04.06 бях на посещение в женския затвор в Сливен.

Извървяваме с тях този нелек път и заедно вярваме, че всеки заслужава втори шанс.Благодаря на директорката и цялото ръководство за топлото посрещане, доброто отношение и сърдечните разговори с жените. Църква Пробуждане за пореден път организират събитието и даряват аксесоари от първа необходимост. В жест на благодарност получих ръчно изработен музикален плакет от жените, което силно ме докосна и просълзи. Ще помня винаги този изключително вълнуващ, различен от живота ми ден. Нека не забравяме в живота, че доброто и любовта ражда добро и много любов!“, споделя Бони във Фейсбук.