Златка Димитрова не си играе. Вижте какво направи след раздялата с Кирил Танев

златка димитрова

Златка Димитрова лети на крилете на любовта след края на връзката си с фитнес инструктора Кирил Танев, разкри плеймейтката пред Нова телевизия. Брюнетката обаче е твърдо решена този път да запази максимално дълго самоличността на мъжа до себе си, за разлика от предишни години, когато щастлива, че е влюбена, го споделяла на момента с целия свят. „За мъжа до мен ще ви разкажа в момент, в който съм сигурна. Омръзна ми да бъда тази първичната, бързаща да сподели щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила ще се опитам максимално да скрия личния си живот”, обясни Златка Димитрова, чу Hotnews.bg.

Усмивката не слизаше от лицето й и тя изглеждаше прекрасно, така че явно не лъже за новото си увлечение. Нищо чудно обаче Димитрова просто да се опитва да не изглежда зарязана, след като стана ясно, че Танев я е заменил набързо с друга фитнесманячка, с която вече не само излиза, но и работи. „Не съм говорила никога за нашата раздяла. Истината е, че някой път трябва да си тръгна, за да бъда оценена. За мен една връзка не може да се гради на ултиматуми, криене и лъжи. Аз не съм такъв човек. С риск да нараня човека до себе си ще му кажа цялата истината“, каза плеймейтката за разлъката с Танев.

За отношенията с бащата на детето си Миро тя беше лаконична. „Отношенията ни са нормални заради детето. Той винаги е добре дошъл, ако иска да види сина си. Двамата прекарват известно време заедно“, обясни кратко Златка, с което даде да се разбере, че с Миро-старши не са се разделили като приятели. „Аз съм си все същото обикновено момиче, но с малко повече научени житейски уроци и с доста сериозен багаж в сърцето. Хората не знаят, че съм доста емоционален и чувствителен човек”, казва още тя в интервюто направено в красив хотел в Созопол.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории