След като докара „Папараци“ до дъното по рейтинг, Мария Игнатова в ново предаване

игнатова

Водещата на тв таблоида „Папараци: Ново 20“ Мария Игнатова слиза от екрана и наесен ще води нова телевизионна игра, продуцирана от Маги и Джуди Халваджиян. Бившата господарка на ефира и сърцето на Димитър Рачков работи за тандема Иван Христов и Андрей Арнаудов 9 месеца, но отново се е върнала в клана Халваджиян.

Тези дни 41-годишната блондинка бе забелязана на среща с дългокосия арменец. Маги и Мария обсъдили бъдещето й и как може да се върне в шоупрограмите на бившия си продуцент. На срещата присъствал и Ивайло Нойзи-Цветков, които са двойка от миналото лято. Маги водил преговори с ръководството на Би Ти Ви за нова игра на късмета. Както няколко от хитовите му предавания, тя щяла да бъде по италиански лиценз и да стартира наесен. Играта на късмета била подобна на свалената от екран „Сделка или не“ с водещ Румен Луканов. Шоуто с Мария ще се излъчва в късния следобед.

Бившата изгора на комика Митко Рачков остава без работа, след като предаването й „Папараци: Ново20“ отпадна от новата програмна схема на телевизията за есента – нещо, за което „Уикенд” извести още преди няколко месеца. Новото ръководство на медията вече е предприело промени. Както самият Маги Халваджиян бе признал, Мария бe водеща при конкурентите му Иван и Андрей, но само „под наем“. Именно Маги лансира Игнатова в телевизията като водеща на „Господари на ефира“. Преди това всички нейни напъни да стане топ водеща удряха на камък. Мария не успя да стане тв звезда докато водеше предаване на БНТ и Спортния тотализатор „Теглене тиражите на Тото 2 и Втори ТОТО шанс“. Опита да се блесне и като певица и дори записа три песни – „Не ме търси“, „Невъзможно“ и „Искаш“. Амбициозната блондинка има в биографията си и роли във филмите „Риба чук“ и „Икона“. Преди 3 години участва в комедийния сериал „Полицаите от края на града“ по Нова телевизия. След раздялата си с Рачков тя загуби и тлъстите доходи от съвместни реклами. Миналата година Мария създаде авторския си спектакъл „Без грам ИнстаСрам“, който просъществува от ден до пладне заради пандемичната обстановка в страната, забраната за постановки и рехавия интерес към него.