Кубрат унищожи Слави: Ходих да го питам защо се крие! Казаха ми, че го е страх от… мисирките

7 Dni Sofia06.06.2021
Кубрат Пулев

Политиците са загубили любовта и връзката с народа и не са мотивирани да помогнат. Искали само театрално да угодят на народа, за да седи мирен и тих. Това каза боксьорът Кубрат Пулев в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по повод предстоящото учредяването на партията му „Велика България“ на 9 юли.

Той не потвърди, че ще се кандидатира за президент, но обясни, че влиза в политиката, защото е разочарован от политиката. Не съм казвал, че ще се кандидатирам за президент. Искам да допринеса за по-доброто бъдеще на страната, колкото мога, заяви Пулев. Партията му няма да клони, нито в ляво, нито в дясно, защото фокусът бил България и българските интереси.

„Нямам някакви амбиции, хората казват той се гласи за президент. Много псевдопатриоти настръхват като кажа, че ще правя проект политически. И настръхват и им се иска да не се занимавам и са хората, които плюят по мене индиректно, но за мен не е важно кой е Кубрат и какво ще направи Кубрат, въпросът е да се промени нещо в тая държава“, заяви Кубрат Пулев.

Името „Велика България“ говори достатъчно за проекта и неговите цели, отбеляза Кобрата.

За Слави Трифонов Пулев каза: „Страх го е от самия себе си, защото знае, че няма да може да се справи“.

Той припомни, че е ходил в телевизията му да попита защо Слави не се появява никъде. И от екипа му дали „несъстоятелни обяснения за мисирките.“ „Него го е страх от мисирките“, заключи Пулев.