Свалиха Кичка Бодурова от самолета за България!

kichka

Кичка Бодурова е имала неприятно преживяване наскоро по време на самолетен полет. Наложило се е преждевременно да напусне самолета за България, а причината ще ви изненада.

Певицата слиза по-рано от самолета заради удължаването на епидемиологичната обстановка в САЩ, където живее от години, пояснява самата тя в профила си в социалните мрежи.

„Получих много съобщения и имейли с въпроса дали ще се видим това лято. Скъпи мои приятели и фенове, имах билет, който бе канселиран поради това, че много аеролинии не работят с пълен капацитет, няколко неуспешни резервации след това. Ваксинирах се най-вече, за да дойда в България и да се видим. Но за съжаление извънредното положение у нас се удължи до края на юли и с право. Пък и как да дойда, да имам концерти, без да мога да ви прегърна, дори да се докоснем – не мога да си го представя. Отложих 6 такива, но със сигурност ще се видим догодина.

Само се пазете и бъдете здрави. И аз обещавам същото. Надявам се, че всеки от вас е осъзнал колко хора загубиха битката с този проклет вирус и че не е просто грип. Загубих близки, други минаха през много мъки, докато отново повярват в живота. Мъчно ми е, много ми е мъчно. Но ние си доказахме, че нито времето, нито разстоянието може да ни раздели.

Аз съм сигурна, че следващото лято ще бъде много щастливо за нас – защото отново ще бъдем заедно. Прегръщам всеки един от вас с най-топлата моя прегръдка. С много обич, ваша KB“, завършва поста си изпълнителката.