Михаела Филева призна за тормоз от години

Михаела Филева

Михаела Филева проговори за една много деликатна тема, за която от години й се иска да сподели публично. Става дума за тормоза, който публичните личности изживяват под всякакви форми – онлайн или на живо.

За него изпълнителката създава и цяла кампания. „В началото на календарната година заедно с вас, приятели, започнахме изключително важна дискусия, за това как да не позволяваме негативните коментари в социалните мрежи, а и тези на живо, да ни определят, да ни карат да се чувстваме зле, неуверени, та дори и недостатъчни“, заяви Филева. В основна тема тогава се превърнаха критиките срещу външния вид.

Цялата дискусия провокира Филева да събере някои от най-вдъхновяващите за нея дами в България. Всички те ще разкажат своите лични истории, свързани с превъзмогването на страха от критиката и преобразуването на негативната енергия в градивна такава.

„Днес думата е твоя! Сподели ми вдъхновяваща си история, свързана с предизвикателство „хорско мнение“, за да си поговорим. Нямам търпение да ви опозная още по-добре. Ще има и награди“, казва още изпълнителката.

На 3 юни Михаела Филева заедно с Дара Екимова, Ирина Денева, Мила Михова и Силвия Канин ще се съберат в лайвчат, за да си припомнят, че „да се обичаш и приемаш е необходимо и достатъчно условие, за да си щастлив“

Източник: show.blitz.bg