Арестуваха легендарните бандити Рижия и Джуджето в Хисаря

белезници

При акция на хисарската полиция арестуваха легендарните апаши Антон П. и Георги Ц., по-известни с прякорите Рижия и Джуджето, съобщава „Марица“.

37-годишен мъж бизнесмен от Хисаря поставил кафе автомат за топли напитки на ул. „Васил Левски“ в курортното градче. Късно вечерта на 26 май предприемачът забелязал лек автомобил, който спрял в близост до машината, а от него слезли двe съмнителни лица.

Двамата мъже пъхнали пластина в монетния улей, при което като с магическа пръчка оттам започнали да падат събраните от оборота пари. В това време наблюдателят – Цветомир С. се обадил на полицията и за минути униформените дошли и задържали в момента на кражбата двамата легендарни апаши.

Установено е, че това са криминално проявените и многократно осъждани Антон П. и Георги Ц. Двамата мъжете са опасни рецидивисти и имената им се свързват с множество извършени кражби в областта.

52-годишният Антон е познат с прякора „Рижия“, а заради ниския си ръст, 43- годишният Георги носи прякора „Джуджето“.

След доклад на случая в прокуратурата, в петък в Районен съд-Пловдив е гледано искането за налагане на най- тежката мярка за неотклонение по отношение на апашите. След едночасово разглеждане на събраните в хода на досъдебното производство доказателства, съдът е взел решение Рижия и Джуджето да бъдат задържани под стража.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории