Тежък удар за Цветанов! Лидери на партията му масово се отказват от изборите или отиват при Слави

цветанов

Лидерите на местните структури на партията на Цветан Цветанов в Сапарева баня и Бобов дол нямат амбиции да участват в предстоящия вот за народни представители, съобщава Struma.bg.

Водачът на листата на “Републиканци за България” в 10-и МИР – Кюстендил и лидер на партията в Бобов дол Милослав Методиев на въпрос дали стягат редиците за предстоящия вот отговори: “Изборите минаха, повече няма да участвам”.

Милослав Методиев е общински съветник от ПП “Зелените” в минипарламента в Бобов дол. Той влезе в ОбС на мястото на адвокат Елза Величкова, след като тя беше избрана за кмет от същата партия.

Лидерът на общинската структура на “Републиканци за България” в Сапарева баня адвокат Костадин Николов също не прояви ентусиазъм за участие в нова битка за парламента. “Имам много лична работа и нямам време да участвам в избори”, бе неговият отговор.

В същото време от партията на Слави Трифонов издадоха, че К. Николов е разговарял с координатора за областта да премине в “Има такъв народ”, което не беше нито отречено, нито потвърдено от К. Николов.

Той е бил юрисконсулт в Общинска администрация по времето, когато кмет на община Сапарева баня бе Сашо Иванов. К Николов е и бивш общински съветник в минипарламента в Сапарева баня.

В “Има такъв народ” членува и председателят на ОбС – Сапарева баня Васил Маргин, който влезе в ОбС от листата на ВМРО.

Близки до Цветанов дупничани коментираха, че той търси сред малкото членове на партията му в Дупница, Бобов дол и Сапарева баня лица, които да влязат в листата на “Републиканци за България” за изборите за нов парламент.

На вота на 4 април “Републиканци за България” получиха едва по 2-3 гласа в секциите в общините Дупница, Сапарева баня и Бобов дол, което явно е обезверило тогавашните кандидат-депутати да се включат в новата битка за парламента.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории