Участник в „Мастър Шеф“ шокира с признание: Бях жертва на домашно насилие от доведения си баща

Screenshot_20210526-161605

Шокираши признания за живота си направи един от участниците в „Мастър Шеф“, 21-годишният студент по право от Кърджали – Теодор Владиславов, като дете е бил тормозен от доведения си баща.

Тео напусна кулинарния формат на сантиметри от финала – във вторник вечер той остави престилката си в кухнята.

„Имал съм трудно детство, бил съм жертва на Домашно насилие много дълго време .както психически, така и физически. Физическото насилие е много тежко, понасяш много удари. Но психическото е доста по-опасно и повече те събаря като човек. Съдейки по себе си, се научих да се радвам на малките неща, които са и най-ценни и може би това нещо ме накара да се закрепя, да се съхраня и да продължа напред“, призна бъдещият юрист в „Преди обед“.

„Процесът, чрез който излязох от тази ситуация, беше много труден. По принцих хората не дават гласност, мълчат, не споделят.. И е нормално, когато си жертва на такъв тормоз. Страх те е, защото не знаеш какво може да се случи, какво може да понесеш още. Много е трудно да намериш смелост и да устоиш, тъй като постоянно си мачкан. С ръка на сърцето искам да благодаря на моята леля. Ако нея я нямаше, нямаше да бъда и аз това, което съм в момента“, добави хоби кулинарят.