Само в 7DniSofia.bg

Разбиха модерна наркооранжерия на семейство от Разград (СНИМКИ)

capture-20210526-133202

Под надзора на Окръжна прокуратура – Разград, рано тази сутрин от служители на ГДБОП се проведе специализирана операция по линия на престъпления, свързани с отглеждането и разпространението на наркотични вещества. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна.

Разбита е оранжерия с марихуана, намираща се в частен дом в околностите на града. Задържани са семейство (мъж и жена), живущи на адреса.

В избеното помещение на къщата са намерени и иззети повече от 50 саксии с растения от рода на конопа, в напреднал стадий на растеж – готови за беритба. Оранжерията е добре оборудвана и снабдена с всички съоръжения, необходими за отглеждането на този род растения.

На брифинг, окръжният прокурор на Разград – Тихомир Тодоров, уточни, че по случая има образувано досъдебно производство и предстои да бъдат повдигнати обвинения за нелегалната дейност.

„Работата по документиране и доказване на извършеното престъпление продължава под надзора на Окръжната прокуратура“ обяви в заключение прокурор Тодоров.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории