Гард на Корнелия блъскал репортер (СНИМКИ)

БСП Митинг Шествие Корнелия Нинова (16)

Скандално видео в интернет пространството с участието на Корнелия Нинова и охранителя и предизвика шок у потребителите. Гардът на шефката на БСП е заснет да блъска репортера на Господари на ефира“ Боби Ваклинов при опита му да връчи ,,Златен скункс“ на лидерката на социалистите.

От екипа на „Господарите“ решили да дарят Нинова със статуетката заради провала на партията и на последните парламентарни избори след позорното трето място на БСП – абсолютен прецедент в историята на столетницата в последните 20 години, както и заради отказа и да подаде оставка след резила. Ваклинов издебнал Корнелия след нейно участие в БНТ. Пред сградата на телевизията майка репортерът направил първия си опит да връчи скункса на Нинова, но, уви, неуспешен. От видеото на „Господари на ефира“ се вижда как тя бързо се шмугва в лъскавата си шкода, като охранителят й и отваря вратата, а шофьорът потегля с мръсна газ по „Сан Стефано“. Ваклинов спринтира след лимузината на Нинова, но в крайна сметка не успява да я настигне и все пак се качва в собствената си кола. Преследването, наподобяващо сцена от екшъна „Бързи и яростни“, продължава чак до централата на БСП. Вече стигналата на „Позитано“ 20 червена шефка обаче прави пореден опит да избяга от статуетката и подтичва към офиса си през задния и неофициален вход на сградата. Репортерът Ваклинов успява да я проследи и опитвайки се да влезе през входа на паркинга след нея, е стопиран от охранителя й, който го бута със здравата си ръка, за да успее да затвори падащата врата с дистанционно управление.

Междувременно Нинова върви с бързи крачки, говорейки по телефона, без да обръща внимание на виковете на Боби Ваклинов подире й.

Няколко дни по-късно очевидно лидерката на червените е размислила и при втория опит на репортера на „Господарите“ да се срещне с нея в партийната централа е посрещнат с отворени врати, без никой да препречва пътя му и да му налита на ръкопашен бой. На въпроса му към Нинова защо е бягала от него при първия му опит, тя отговаря: „Не ми хареса този подход да тичате след мен и да ме гоните по улицата“.

Всъщност това е втори „Златен скункс“ за Корнелия Нинова. Първия си тя получи през 2017 г., отново за разминаване между предизборни обещания и следизборните резултати при парламентарните избори тогава.

ПИК